Хотарена Снимка на Валентин Кулагин, която  Хотарена  публикува, се превърна в

...
Хотарена
Снимка на Валентин Кулагин, която  Хотарена  публикува, се превърна в
Коментари Харесай

Кулагин изригна срещу фен, припомнил му миналото: Злобарче бедно, калтак, парцал…

Хотарена Снимка на Валентин Кулагин, която  " Хотарена "   разгласява, се трансформира в ябълката на раздора сред гримьора и негов 15-годишен почитател.

На фрагмента от предишното, Кулагин театралничи в магазин за облекла втора ръка. Вероятно към днешна дата тези мемоари не са изключително приятни за обявилият се за най-великият гримьор в страната.

" Плейн “ май е в " Мания “, шеговито стартира диалога си момчето. Това отприщва гнева на Валентин, който не обича да чува непознато мнение. Следват обиди от рода на " калтак “, " помияр “, " парцал “. Малко по-късно гримьорът поставя точна на разногласието, блокирайки фена си, осмелил, се да се пошегува със " звездата “.

Скандалният хасковлия се тупа в гърдите, че визията му е от скъпа, по-скъпа: помадата по лицето му сякаш е за по 1500 паунда, а облеклата, които не си е ушил самичък - сякаш излезли отдолу под ръцете на най-големите международни дизайнери. Едва ли има различен, с изключение на самия него, който да се връзва на тези изказвания. Още повече, когато обстоятелствата приказват друго.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР